Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nieuws

Nieuws

Knaus L!VE-serie met nieuwe 650 MF indelingen en "L!VE Selection"-actiemodel

Posted by Webmaster on December 5, 2018 at 11:00 AM


In 2018 introduceerde Knaus een nieuwe moderne en gunstig geprijsde serie semi-integralen, namelijke de L!VE-sreeks met de L!VE Ti als semi-integraal en de L!VE Wave als semi-integraal met hefbed. De L!VE modellen blijven in modeljaar 2019 vrijwel ongewijzigd, wél komt er bij de L!VE Ti een nieuwe indeling bij, namelijk de 650 MF. Deze indelingen kennen we ook al uit de luxere Sky Ti en Sun Ti serie en biedt een indeling met een Fransbed in 7 meter lengte. Dezelfde indeling komen we vanaf modeljaar 2019 óók tegen als L!VE Wave met hefbed. Daarnaast krijgt de L!VE-serie de nieuwe Knaus Comfort-opbouwdeur. Bij de Knaus L!VE Traveller alkoofmodellen blijft het gamma (op de opbouwdeur na) ongewijzigd. 

Om het succesvolle eerste jaar, met name van de L!VE Ti in de Nederlandse markt, te vieren komt Knaus met een exclusief voor de Nederlandse markt ontwikkeld actiemodel passend bij de wensen van de Nederlandse koper. De Knaus "L!VE Selection" op basis van de Knaus L!VE Ti 650 MEG en de splinternieuwe Knaus L!VE Ti 650 MF biedt alles wat men wens in een camper met een korting van bijna €10.000,-... zo zijn beide actiemodellen standaard al voorzien van dubbele airco (zowel op cabine als opbouw!), lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting, navigatiesysteem, achteruitrijcamera, luifel, panoramadakraam cabine, dubbele garagedeuren (alleen 650 MEG), luxe Seitz S7 ramen en nog veel meer... Wie wilt profiteren van de gunstige Knaus L!VE Ti "L!VE Selection"-modellen en tijdig in 2019 al op pad met uw nieuwe aanwinst? Wacht dan niet te lang, want er is slechts een beperkte productiecappacteit voorzien van voor deze modellen. Meer informatie treft u bij het overzicht van onze actiemodellen....Meer informatie over de nieuwe L!VE Ti, LIVE Wave en L!VE Traveller in modeljaar 2019 treft u binnenkort op onze website.


Knaus L!VE Ti 650 MEG
Knaus L!VE Ti 650 MF
Knaus L!VE Traveller 650 DG
Knaus L!VE Wave 650 MFKnaus L!VE Wave 650 MG


Knaus L!VE Wave 650 MXKnaus L!VE Ti 700 MEG

Categories: None