Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Knaus L!VE Ti | Informatie & Specificaties​

Knaus L!VE Ti

De Knaus L!VE Ti is een échte Knaus semi-integraal camper met een fantische prijs-kwaliteitverhouding en elegant design. Dat het een échte Knaus is zie je aan het standaard hagelwerend en vestig GFK-dak, de Cat Eye Hybrid LED achterlichten, perfect aansluitende schroefloze overgang tussen cabine en opbouw, frisse striping en handige ServiceBox (alle voorzieningen in één centraal buitenluik).


De L!VE Ti is er in lengtes tussen 6,44m en 7,53m en hij is leverbaar met o.a. een Frans bed en Enkele Bedden. Deze Enkele bedden zijn te bestellen in hoogte met garage en laag gemonteerd voor extra veel leefruimte en een nóg gemakkelijkere instap. De L!VE beschikt over 2 tot 4 slaapplaatsen, 4 gordels, een lage eigengewicht waardoor hij zeer geschikt is voor B-rijbewijs en een garage van maximaal 80x110cm.

In de living van de L!VE Ti val veel te ontdekken. Zo verbergt de module achter de zitbank ruimte voor een 24" Flatscreen TV en zijn en hoogwaardige zonwerende gordijnen. Ook de pet is qua interieur elegant vormgegeven.


De bovenkasten in het interieur zijn voorzien van soft-close voor extra gemak en ook op de zij-zit is het goed toeven. De hoogwaardige metalen meubelgrepen in prachtige integrale meubelbouw zorgen voor een mooie afwerking en goede bouwkwaliteit. Ook de GRASS keukenladen zijn voorzien van soft-close. Dankzij het ruime 3-pits gascomfort biedt de keuken alle mogelijkheden. Een uitklapbaar werkblad zorgt voor extra werkruimte in de keuken. De L!VE Ti is zowel leverbaar met lengtekeuken als hoekkeuken (L-keuken). Ook in de keuken is sfeerverlichting aangebracht.


De slaapkamer herbergt een comfortabel twee-persoons bed met luxe EvoPore matrassen. De enkele bedden zijn optioneel om te bouwen tot één heel groot bed. Zo kunt u overdwars gaan slapen of gewoon wat dichter bij elkaar liggen in lengte. Onder de enkele bedden vinden we de kledingkasten. Deze zijn tevens van boven te benaderen dankzij de gasdrukveer onder het voeteneinde.


Ook de badkamer is zeer doordacht qua constructie. Zo is er een variant met een separate douchecabine en een variant met handige draaiwand het weer extra ruimte bespaard.

Indelingen

U bent hier: Home > Modellen > Van Ti

Extra Informatie

Brochures

Prijslijsten

Een vraag stellen

Offerte aanvragen

Voorraadmodellen

Fotogalerij

Naar fotogalerij