Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Modellen

Knaus gallerij

Wij laten u graag wat beter kennis maken met deze schitterende campers. Daarom bent u van harte welkom in de showroom. Om u op voorhand toch een eerste indruk te geven nodigen wij u uit eens een kijkje te namen in de Knaus Gallerij waar u vele hoogwaardige foto's vindt van onze modellen. Of neem een digitaal kijkje binnen bij een van onze panoramabeelden.

Ga naar galerij

Knaus modellen

Welkom in de wereld van Knaus campers. Voordat wij u uitnodigen in een van onze prachtige modellen willen wij u graag de keuze laten tussen vier verschillende opbouwvarianten. Knaus campers zijn er immers in vele vormen en maten. Zo is er de compacte 'Boxstar' buscamper die alle Knaus kwaliteit weet te plaatsen in een zeer geringe lengte. Voor diegene die toch genegen zijn naar iets meer bewegingsvrijheid zijn er de semi-integraal en alkoof-modellen met hun sportieve belijning. Of kiest u voor een van de ruimtewonderen uit de integraal reeks. Wordt het de praktische en compacte Van I of verkiest u de oase van luxe uit de Sun I?


De keuze is aan u...

Bus

Semi-integraal

Semi-integralen met hefbed

Integraal

U bent hier: Home > Modellen