Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Knaus Sky Ti | Informatie & Specificaties​

Knaus Sky Ti

De Knaus Sky Ti is niet alleen een échte Knaus semi-integraal camper. Het is ook de meeste verkochte semi-integraal van Duitsland, en dat is niet voor niks... De Knaus Sky Ti onverscheidt zich van de rest door zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding en grote verscheidenheid aan indelingen.

De Sky Ti heeft een hoogwaardige opbouw met een strakke overgang van cabine naar opbouw zonder zichtware schroefgaten of kieren. De achterlichten bestaan uit luxe Hybrid Cat Eye LED-units en de opbouw is voorzien van de oersterke Pro.Tec Frame met aluminium profielen. In de zijwand treffen we de handige ServiceBox (alle voorziening achter één centraal buitenluik).


De gaskast is gemakkelijk bereik via het optioneel tweede toegangsluik in de zijwand en ook de bodemplaat is beschermd tegen schuim en steenslag dankzij de 40mm dikke XPS isolatie met GFK-beschermlaag. Ook het dak is voorzien van een hagelwerende GFK dakplaat.

De Sky Ti is leverbaar in vele verschillende indelingen met dwarsbed, Fransbed, Queensbed en enkele bedden (naar wens hoog, laag of in het midden van de camper gemonteerd).

Deze campers zijn geschikt voor 2 tot 6 slaapplaatsen en beschikken allen over 4 gordels. Dankzij hun lichtgewicht bij zijn allen op B-rijbewijs te registreren. Ook vinden standaard een opbergruimte onder het bed (in sommige gevallen een fietsengarage) van max. 80 x 110cm.


Het interieur zit vernuftig in elkaar met de module achter de zitbank waar de optionele 24" TV achter verscholen zit, de parelmoerwitte kruislings geschuurde design elementen op de kastfronten en het optioneel luxe panoramadakraam boven de cabine met hemelbekleding.

De bovenkasten zijn voorzien van soft-close met automatische sluiting en ook de voorstoelen zijn desgewenst te leveren met stoelverwarming. Optioneel kan gekozen worden voor de extra duurzame Active Line stofferingsrange waar zowel de zitbank (als halve dinette of L-zit), de pilotenstoelen en de mogelijk zij-bank mee gestoffeerd kunnen worden.


Het interieur is voorzien van LED verlichting en de keuken bestaat uit een verlengbaar werkblad, 145l koelkast met vriesvak, extra stevig HPL werk- en tafelblad. De metalen grepen geven de keuken een stoer karakter evenals de RVS speolbak en de GRASS uittrekbare laden. De indirecte verlichting en het uittrekbare manden systeem maken het geheel af.


In de slaapkamer vinden we naast het optionele mega-panoramadakraam een comfortabel bed met achterventilatie en verwarming rondom. De achterwand is luxe afgewerkt met een zacht materiaal voor extra sfeer en comfort. De EvoPore matrassen zorgen voor een goede nacht rust. Kleding kunt u in de twee kledingkasten onder de enkele bedden opbergen of in de aanwezige hoge kledingkast.

De kledingkasten onder de enkele bedden zijn tevens via de voetenruimte, van bovenaf, bereikbaar dankzij het klap-systeem met stevige gasdrukveer.


In de badkamer vinden we ruime douchecabines met optioneel houten vloerrooster. De ruimtes zijn doordacht ingedeelt met geïntegreerde doekjeshouders, dubbele afvoeren en afhankelijk van indeling een luxe banktoilet (MF-indelingen).

Bekijk ook onze "Platinum Selection" actiemodellen

Indelingen

Extra Informatie

Brochures

Prijslijsten

Een vraag stellen

Offerte aanvragen

Voorraadmodellen

Fotogalerij

Naar fotogalerij